Exclusief vergaderen bij Landgoed De Turfkoel

Velden, LimburgEen rondje om het ven

Net boven Venlo tussen de Maas en de Duitse grens ligt Landgoed De Turfkoel. Het landgoed bestaat uit een groot ven, weilanden, een heuvelachtig bos en een woning met royale tuin. De villa gelegen op het landgoed biedt u de mogelijkheid in alle rust tussen het groen bijeen te komen. Vanuit de inspirerende zonnekamer hebt u uitzicht op het ven en de royale tuin die ideaal is om vergaderen te combineren met een ontspannende break. Bijzonder: Privé vergaderen zonder andere gasten in villa en op het landgoed. Maak tussendoor een wandeling rond het ven en spot zoveel mogelijk verschillende bewoners.

 

De ZonnekamerDe vergaderkamer biedt uitzicht op het omringende groen

De mooie vergaderlocatie in Limburg is eind 2017 nieuw gerealiseerd en biedt u alle mogelijkheden om in rust en ruimte uw nieuwe strategie of mogelijke overname uit te werken. Zelfs tijdens uw overleg kunt u niet anders dan door de ramen van alle natuurschoon te genieten. Door de designer tafel die u in staat stelt makkelijk verbinding te maken met het LCD scherm kunnen alle deelnemers actief participeren. De Walter Knol stoelen zitten bijzonder aangenaam. De zonnekamer is geschikt voor maximaal 12 personen.

Tijdens uw training of vergadering is er koffie, thee en tafelwater aanwezig. Daarnaast is er altijd vers fruit, pepermuntjes en iets lekkers beschikbaar.

Bekijk ook de mogelijkheden voor team activiteiten die we aanbieden.

Separate Lunch ruimteBuitenlunch 5
De separate lunch en diner ruimte staat uw gehele verblijf tot uw beschikking. Deze kunt u niet alleen gebruiken voor de maaltijden maar is ook ideaal als u in kleine groepen afzonderlijk wilt overleggen.

De lunch bestaat uit:

  • Verschillende heerlijke harde broodjes, croissant en luxe broodsoorten
  • Lekker assortiment van kaas, vlees en zoetigheden  
  • Vers fruit en salades
  • Verse Jus, Melk en natuurlijk heerlijke koffie van onze Promesso

Wilt u de lunch uitbreiden met soep, een snack of iets anders, vraag gerust naar de mogelijkheden!

De royale tuin
De mooie tuin ten zuiden van de woning is ideaal voor team activiteiten. Zoekt u de rust van een wandeling? Vanuit het gazon loopt u zo een rondje on het ven of nationaal park de Maasduinen binnen. Wij bieden een groot assortiment aan team break opties aan variërend van Marshmallows roosteren of een wandeling tot spiegelen met paarden of roofvogels. Bekijk welke activiteiten u kunt doen met uw team in onze tuin!

De royale tuin leent zich perfect voor vergaderbreaks  Zijaanzicht Villa met ideale tuin voor activiteiten  De toegangsweg naar de vergaderruimteRondje om het ven lopen  Landgoed De Turfkoel  In oktober vallen de kastanjes uit de boom

Klik hier om een reservering aan te vragen!